Over ons

NewBorn24 is een platform voor aankomende en jonge ouders. Het doel van het platform is om ouders eenvoudig de benodigde kennis te verschaffen, zodat zij weloverwogen de beste keuzes kunnen maken voor hun kleine.

Objectieve informatie

NewBorn24 verzamelt informatie over alle aspecten van het krijgen van een kindje. Deze informatie wordt vanuit verschillende bronnen gewonnen. Waar het gaat om medische informatie, informatie over gezondheid, overheidsregelingen en wetenschappelijke informatie, zullen wij te allen tijde bronvermelding toepassen. Op NewBorn24 proberen wij enkel accurate informatie te plaatsen. Mocht u informatie tegenkomen die te weerleggen valt met wetenschappelijke- of overheidsbronnen, mailt u ons dan op info@newborn24.nl met de pagina waarop de verkeerde informatie staat, evenals de bronnen die de informatie weerleggen.

Tips en adviezen van ouders

NewBorn24 wordt gemaakt door ouders die zelf al heel wat hebben beleefd. Hierdoor kunnen we tips en adviezen meegeven, vooral waar het gaat om het aankopen en gebruik van producten. Ook nodigen wij andere ouders uit om vooral tips te delen op de pagina’s van NewBorn24. Wij behouden ons het recht om informatie te verwijderen. Dat doen we op het moment dat deze in strijd is met onze objectieve informatierichtlijn, of anderszins afbreuk doet aan de kwaliteit van het platform.

Productinformatie

Heel veel beslissingen die je als kersverse ouder zult moeten maken gaan over (de aanschaf van) producten. Daarom kunnen producten op NewBorn24 niet ontbreken. NewBorn24 verkoopt zelf geen producten, maar vergelijkt producten van verschillende aanbieders op de website. Het grote voordeel hiervan is dat wij onafhankelijke tips kunnen delen, en ouders de mogelijkheid kunnen bieden om op basis van eigenschappen en prijs de keuze voor het juiste product en de juiste winkel te maken. Ontbreken er webshops, categorieën of producten die je graag zou willen zien, stuur ons dan een mailtje op info@newborn24.nl of stuur een DM op de socials.

Namens het voltallige NewBorn24 team bedankt!

NewBorn24
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0